Välkommen till Mias Home!

DSC02772gruppbildedit1.5.png

Jag heter Mia Högberg och grundade agenturen Mias Home i januari 2011 – en personlig agentur med ”personliga” varumärken. Från början hade företaget ett litet showroom i Sollentuna men idag finns kontoret i centrala Stockholm. Där bedriver jag och mina kollegor agenturverksamhet med välkända varumärken – alla inom premiumsegmentet – som kompletterar varandra och genomgående håller en hög kvalitet.

Jag har en stor passion för både inredning och service. För mig är det viktigt med ett stort fokus på mina kunder, där ärlighet är en grundpelare för att skapa långsiktiga affärsrelationer med både kunder och samarbetspartner. Med lång erfarenhet från inredningsbranschen vänder jag mig till butiker, inredare, homestyling-företag och media som visar intresse för våra varumärken.

Mias Home har ensamrätt för all försäljning av Lene Bjerre Design, ester & erik samt mignis i Sverige. Eftersom vi är mellanhand och kontakt mellan leverantör och kund kommer varor, orderbekräftelser och fakturor direkt från leverantören. Vi lagerhåller inte produkter själva.

Efter en inredningsutbildning 2003 arbetade jag i butik och därefter på en agentur, båda med inriktning på inredning. Min långa erfarenhet från inredningsbranschen har gett mig djupa insikter om de önskemål, krav och behov som slutkonsumenter, kunder och leverantörer har. Kunskaperna använder jag dagligen för att ge bästa tänkbara service till alla mina kontakter.

Jag och mina kollegor Philippa, Maja och Kia hälsar dig välkommen till en personlig agentur.


Mia Högberg