mignislogo.png
 
Mignis+familj+mix+wide.jpg

Bordständare från mignis

mignis kollektion av moderna och dekorativa bordständare med klassiska former designas och utvecklas av danska FuzzyLab. Företaget grundades 2010 och utvecklar uteslutande egna produkter och varumärken för den globala marknaden. Idén bakom mignis kommer från situationer då vi inte minns var vi lagt tändstickorna eller den billiga plasttändaren. Problemet löstes genom en tillgänglig designprodukt – alltid redo för användning.

 
 
Mignis Sculpture silver miljö wide.jpg

Bruket av bordständare går tillbaka ända till 1910 och inspirationen till mignis kommer från industridesignern Dieter Rams bordständare från 1968. Nu i en nytolkning med 2000-talets formspråk inom design, inredning och interiör. mignis produkter kombinerar användarens behov av tillförlitlig funktion med dekorativ och modern dansk design. En kombination som pryder ombonade hem lika väl som offentliga rum.


Mignis+designer+Mancke+%26+Vagnby.jpg

Formgivna av dansk designduo

Kollektionen består idag av tre olika produktserier, formgivna av danska designduon Mencke & Vagnby och anpassade för olika önskemål och behov. Serien Stone för tankarna till strandens lena och välpolerade stenar, medan Sculpture sträcker ut sin avsmalnande form på höjden. Slim, slutligen, ger med sin raka form både bekvämligt handhavande och räckvidd.

Designade och avsedda för att synas och alltid finnas till hands, passar Mignis bordständare utmärkt för att tända allt från kolgrillar och kaminer till värmande brasor och levande ljus.

Besök gärna Mignis webbsida.

 
Mignis Stone guld miljö wide.jpg
Mignis Slim silver miljö wide .jpg