Mässor och öppet hus

black.png

Formex 2019

Stockholm, 20-23/8

Formex på Stockholmsmässan i Älvsjö 20-23 augusti. ester & erik och mignis kommer att ställa ut på Formex i augusti. Vi återkommer med monternummer så fort detta är klart.

Lene Bjerre kommer troligen inte att ställa ut på Formex. Ev. blir det ett större event på vårt fina kontor vid Stureplan i samband med mässan.

Lene Bjerres höst- och julkollektion visas i deras stora inspirerande showroom i Nibe, strax utanför Ålborg på Jylland i Danmark, premiär 9/5. Denna dag finns Mia Högberg på Mias Home på plats för att ta hand om svenska kunder i showroomet. Maila din anmälan till mia@miashome.se. Showroomet är endast öppet efter överenskommelse. Varmt välkomna!

Maison & Objet, Paris Höstens mässa i Paris går av stapeln den 6-10/9 i Parc des Expositions, Paris Nord, Villepinte.

Maison & Objet vänder sig till branschfolk inom inredning och design. Med sina 8 olika hallar fyllda med design, möbler, accessoarer, dofter, barnsortiment och allt till det dukade bordet lockar de många besökare från hela världen.

Våra varumärken ester & erik och Lene Bjerre kommer att ställa ut till hösten. Monternummer fastställs i juni. Vi återkommer med mer information.

black.png

Maison & Objet 2019

Paris, 6-10/9