LeneBjerreLogo.jpg
 
2019SS+Deco+Africa.jpg

Heminredning från Lene Bjerre

Lene Bjerre Design har en historik av att blanda konsthantverk med design, och trender med tradition. Redan 1975 började företaget att tillverka handplisserade lampskärmar av vackra klassiska tapet- och presentpapper. Som dansk pionjär med mycket kreativitet och stor energi skapade Lene Bjerre ett av de ledande företagen inom heminredning och livsstilskoncept i Danmark. Idag ägs Lene Bjerre Design av Suzanne Sand & Bjarne Poulsen, som driver och utvecklar företaget och sortimentet vidare.

 
 
2019SS Living Depot hylla.jpg

Med tidlös design och hög kvalitet skapar Lene Bjerre Design stilfulla rum med personlig prägel som speglar människor som bor, lever och umgås tillsammans. Fantastiska middagsbjudningar, stämningsfulla kvällar och allt som ingår i livet – från vardag till fest. Inspirationen hämtas från resor i världen och från objekt som används av människor, i kulturer, i naturen och inom teknik. En annan inspirationskälla är det vackra ljuset och omgivningarna vid företagets hemvist, vid Limfjorden i pittoreska Nibe, nära Ålborg på Jylland.

2019SS+Kitchen+dukning.jpg

Design för ombonade hem

I Lene Bjerres breda kollektion finns heminredningen och livsstilsprodukterna som omvandlar enkla rum till varma och ombonade hem. Karaktärsfull design som fortsätter att blanda nutida trender med klassisk skandinavisk känsla. Besök Lene Bjerres virtuella showroom och låt dig inspireras av 400 kvadratmeter mångfald och stil.

Besök gärna Lene Bjerres hemsida för mer information.

 
2019SS Bad Garlia .jpg
2019SS Bädd gul.jpg