Välkommen till Mias Home!

Mias Home är agent för flera olika inredningsmärken i Sverige. Vi har ensamrätt för all försäljning av ester & erik, Lene Bjerre och mignis. Mias Home vänder sig till butiker, inredare, arkitekter, homestylingfirmor och press som är intresserade av våra varumärken. Läs mer om oss här.

LB SS19 Living Depot & yellow Santena (1).jpg

Våra varumärken

ester & erik

Lene Bjerre

mignis

Mässor och öppet hus

black.png

Formex 2019

Stockholm, 20-23/8

Formex på Stockholmsmässan i Älvsjö 20-23 augusti. ester & erik och mignis kommer att ställa ut på Formex i augusti. Vi återkommer med monternummer så fort detta är klart.

Lene Bjerre kommer troligen inte att ställa ut på Formex. Ev. blir det ett större event på vårt fina kontor vid Stureplan i samband med mässan.

Lene Bjerres höst- och julkollektion visas i deras stora inspirerande showroom i Nibe, strax utanför Ålborg på Jylland i Danmark, premiär 9/5. Denna dag finns Mia Högberg på Mias Home på plats för att ta hand om svenska kunder i showroomet. Maila din anmälan till mia@miashome.se. Showroomet är endast öppet efter överenskommelse. Varmt välkomna!

Maison & Objet, Paris 6-10/9 i Parc des Expositions, Paris Nord, Villepinte.

Lene Bjerre hittar du i hall 4 monter C78/D77.

ester & erik finns i hall 5A monter E58/F57.

Maison & Objet vänder sig till branschfolk inom inredning och design. Med sina 8 olika hallar fyllda med design, möbler, accessoarer, dofter, barnsortiment och allt till det dukade bordet lockar de många besökare från hela världen.

black.png

Maison & Objet 2019

Paris, 6-10/9

Det senaste från instagram  

Aktuellt 

Nytt varumärke mignis hos Mias Home från 1/1 2019!

Mias Home är glada och stolta att få presentera det danska designmärket mignis som nytt varumärke hos oss! Mignis har stilrena och funktionella bordständare i modern dansk design som passar lika bra i den ombonade hemmiljön likaväl som i offentliga rum.

Se alla produkter och läs mer om mignis bordständare på Mignis webbsida.