ester.gif
 
ester & erik logo bronsljus med logga .jpg

Ljus från ester & erik

ester & erik är ett signum för hantverksmässig tillverkning av kvalitetsljus med rötterna i gamla traditionella metoder. Det danska familjeföretaget grundades 1987 av äkta paret Ester och Erik Möller i Silkeborg på Jylland, då med småskalig tillverkning av handdoppade ljus. Visionen var att upprätthålla och hylla den danska traditionen och skapa de vackraste och mest eleganta ljusen för kunder med höga förväntningar och exklusiv smak.

 
 
16649---05 (1).jpg

Idag finns även sonen Sören Möller i företaget och genom åren har ester & erik förfinat de traditionella metoderna och utvecklat konceptet vidare. Företaget tillverkar idag ljus för ljusstakar, konformade ljus och blockljus med matta eller lackade ytor. Ljusen handdoppas och finns i ett 80-tal olika färger, och de är också självsläckande (ej blockljusen). I sortimentet finns även exklusiva doftljus ”a Nordic scent of pure nature”, tillverkade av råvaror från ledande europeiska leverantörer.

16652---01+%283%29.jpg

Förstklassiga ljus med en exklusiv kvalitet

Ljus från ester & erik brinner långsamt med en lugn låga och skapar en fantastisk atmosfär som gör varje tillfälle speciellt. De karaktäristiska formerna och den höga kvaliteten är mycket eftersökt runt om i världen. De vackra ljusen finns därför naturligt i exklusiva inredningsbutiker och hos erkända florister. Ambitionen från ester & erik står fast – att fortsätta designa, utveckla och tillverka förstklassiga ljus med en exklusiv kvalitet – vackra på utsidan och starka på insidan.

Besök gärna ester & eriks hemsida för mer information.

 
Doftljus large (3).jpg
Doftljus+1+och+3+vekar+i+box.jpg